Кои сме ние

Ние сме AMIGO LEASING! Част от икономическата група на Еврохолд България. Част сме от голямо семейство с дългогодишна експертиза в автомобилната индустрия и финансовия лизинг. През 2018 г. открихме нова мисия, зад която си струва да застанем.

Да тръгнем заедно…

AMIGO LEASING е на първо място приятел. Вярваме, че най-добрите решения са тези, които взимаш с приятел до себе си и основната ни цел е да направим покупката на автомобил втора ръка лесна и приятна процедура. Ние знаем, че изборът на употребяван автомобил може да бъде труден и рискован. Затова с готовност заставаме до тези, които имат нужда от подкрепа.

Предлагаме лизинг на употребявани автомобили за всяка марка и модел. Нашето преимущество са ясните условия и възможността да бъдем отговорен, гъвкав и прозрачен партньор.

Сигурни сме, че финансовата ви стабилност е важна, затова сме верен спътник във взимането на информирано решение.

Автомобилът е свобода и отговорност, той трябва да носи удовлетворение и сигурност, а верният път до него е AMIGO LEASING

Amigo logo
При покупка на регистриран автомобил в размер на 20 000 лв., при самоучастие на лизингополучателя - 4000 лв., лизингодателят ще участва в сделката с 16 000 лв. При финансиране за срок от 36 месеца, фиксираният лихвен процент е 41,16 %, годишният процент на разходите/ГПР/ е 49,89%, месечната вноска възлиза на 780,63лева. Общата сума, която ще заплати е 28 102,68 лв. включваща лизинговите вноски. Лизингополучателят дължи данък ПС, застраховка „Гражданска отговорност”, нотариална такса и местен данък както и такси описани в Тарифата за таксите и комисионните на „Амиго финанс” ЕООД.
GO
AMIGO LEASING all rights reserved.