Кои сме ние

Amigo Leasing е компания, която прави мечтания автомобил достъпен за всеки човек. Ние предлагаме финансов и обратен лизинг на употребявани автомобили със срок от 6 до 84 месеца. Автомобилите, които финансираме, могат да бъдат нов внос или регистрирани (от частно лице или фирма) – избира клиентът. Ние финансираме всяка марка и модел автомобил, произведен след 2005 година.

Amigo Leasing е част от групата ELG, обединяваща дружества с дългогодишна експертиза в автомобилната индустрия и финансовия лизинг. В края на 2021 година ELG придоби Мого България от латвийската Eleving Group, преструктурира дружеството и то продължи да функционира под бранда Amigo Leasing.

Ние вярваме, че трябва да бъдем близо до клиентите си, затова имаме офиси в 13 града в страната. Обединени сме от разбирането, че избора на автомобил и финансирането му трябва да бъдат леки, приятни, да се случват бързо и без излишна бюрокрация, затова направихме процеса по кандидатстване за лизинг лесен, бърз и максимално удобен за клиента – ако изберете новия Ви автомобил днес, той може да бъде Ваш и да му се наслаждавате още в рамките на деня. Вярваме, че при предлагането на финансова услуга е много важно условията да са ясни, а плащанията предвидими, затова нашите специалисти помагат на клиентите да вземат информирано решение, съобразено с финансовите възможности.

Много от нашите клиенти се връщат отново за финансирането на следващия си автомобил – защото Amigo Leasing е отговорен, коректен и предвидим партньор.

Amigo logo
При покупка на регистриран автомобил в размер на 20 000 лв., при самоучастие на лизингополучателя - 4000 лв., лизингодателят ще участва в сделката с 16 000 лв. При финансиране за срок от 36 месеца, фиксираният лихвен процент е 41,16 %, годишният процент на разходите/ГПР/ е 49,89%, месечната вноска възлиза на 780,63лева. Общата сума, която ще заплати е 28 102,68 лв. включваща лизинговите вноски. Лизингополучателят дължи данък ПС, застраховка „Гражданска отговорност”, нотариална такса и местен данък както и такси описани в Тарифата за таксите и комисионните на „Амиго финанс” ЕООД.
GO
AMIGO LEASING all rights reserved.