Блог 5 перфектни коледни подаръци за автолюбителите

5 перфектни коледни подаръци за автолюбителите

Съвети
5 перфектни коледни подаръци за автолюбителите

Пазаруването за празниците е в разгара си, затова ще ти предложим няколко перфектни идеи за коледни подаръци, с които да зарадваш любителите на автомобилите. 
Знаем, че почитателите на коли са претенциозни относно нещата, свързани с автомобилите им и тяхната полза. Накрая се оказва, че задачата за избор на подарък за тях е сложен. 
AMIGO идва на помощ с някои идеи, които са и бюджетни. 

Видеоигра
Дигиталната реалност е все по-предпочитана заради неограничените си възможности. А за стотици това е не просто хоби, а начин на живот. 
Ако имаш приятел фен на колите и на игрите, то видеоигра симулираща състезания със суперколи е едно от най-добрите попадения. 
Важно е да знаеш на какво устройство играе твоят човек и след това премини към избор спрямо конкретната конзола. Ако не си запознат с игрите, които са безкрайно много като варианти, се допитай до ревюта на опитни играчи в интернет. 

Зарядно за кола
От аксесоар, зарядното за кола се превърна в задължителен атрибут за всеки автомобил. Все по-актуални са магнитните безжични зарядни, с които имаш и видимост към телефона си. 
Колкото и незначително да изглежда, универсалното зарядно е изключително попадение за празниците, като по този начин ще улесниш живота на поне един шофьор. Затова не се колебай, а го включи в списъка си с подаръци. 

Камера за задно виждане 
Един изключително полезен подарък за всеки автомобилен новобранец и любител на шофирането. 
Новите автомобили са снабдени фабрично с парктроник, но старите не са. Което прави този подарък много ценен и важен. 
Този вид камера най-често се свързва чрез WiFi със смартфона ти и предава жива картина с добра резолюция. Монтира се върху номерата и се зарежда на няколко месеца. 

Луксозен комплект инструменти
Всеки върл почитател на автомобила ще иска да поправя някакви елементи от него сам. За което ще са им необходими собствени инструменти. 
Вместо съвкупност от стари такива, може да го зарадваш с голяма кутия с инструменти, оборудвана с всичко необходимо за обслужването на една кола. 
Освен чудесен подарък, свързан с любимите занимания, това е и отлична дългосрочна инвестиция.

Хладилник за кола
Своеобразният бар в колата ще позволи да превозването на храна и напитки без притеснение, че могат да се развалят. Някои модели имат и функция за подгряване. Подходящи за дълъг път и за любителите на продължителните странствания.
В момента нито един автомобил не може да се похвали с вграден мини бар, освен лимузини като Maybach. Затова колкото и странно да изглежда, този уред би посрещнал нуждите на един любител на големите пътувания с автомобил. 

Надяваме се тази статия да ти е дала свежи идеи, които да зарадват твой близък. 

AMIGO ти пожелава топли и светли празници!

Сходни публикации
Как да предпазите колата от прегряване?
Съвети
Как да предпазите колата от прегряване?
Прегряването на колата може да бъде сериозен и скъпоструващ проблем, особено през горещите летни месеци. Прегряването не само може да доведе до повреда на мотора, но и да създаде некомфортна обстановка за пътниците. Този сезон поставя автомобила и неговите системи пред сериозни предизвикателства и трудности особено за по-старите коли. За това тук ще обърнем внимание на няколко важни неща, които трябва да направите за да избегнете инцидентите на пътя. Проверка и поддръжка на охлаждащата система Охлаждащата течност играе ключова роля в предотвратяването на прегряване. Важно е да проверявате ни
Необичайни автомобилни факти, които не знаете
Съвети
Необичайни автомобилни факти, които не знаете
Докато много от нас са запознати с основните автомобилни факти, свързани с марки, модели и технически спецификации, има толкова много необичайни и любопитни аспекти за автомобилите, които остават незнайни. В тази статия ще ви разкрием някои от най-забележителните и необичайни автомобилни факти, които вероятно не сте знаели. Електромобилите се появяват преди двигателите с вътрешно горене Първото електрическо превозно средство е създадено през 1832 година. Дълго преди създаването на съвременните електрически автомобили, Робърт Андерсън, шотландски изобретател, построява първото електрическо пр
Бензин или дизел – кое да закупите?
Съвети
Бензин или дизел – кое да закупите?
Въпросът за това, дали да закупите автомобил с двигател на бензин или дизел, винаги е предизвикателство за потребителите. Тези два видa гориво имат своите предимства и недостатъци, които трябва да бъдат взети предвид, преди да направите окончателния избор. В тази статия ще разгледаме основните фактори, които следва да бъдат взети предвид, когато се чудите дали да закупите кола на бензин или дизел. Цена Еднo от първите неща, които хората се запитват, е свързано с разходите за гориво. В много случаи дизеловите двигатели имат по-добра икономия на гориво в сравнение с бензиновите. Дизелът е по-п
Amigo logo
При покупка на регистриран автомобил в размер на 20 000 лв., при самоучастие на лизингополучателя - 4000 лв., лизингодателят ще участва в сделката с 16 000 лв. При финансиране за срок от 36 месеца, фиксираният лихвен процент е 41,16 %, годишният процент на разходите/ГПР/ е 49,89%, месечната вноска възлиза на 780,63лева. Общата сума, която ще заплати е 28 102,68 лв. включваща лизинговите вноски. Лизингополучателят дължи данък ПС, застраховка „Гражданска отговорност”, нотариална такса и местен данък както и такси описани в Тарифата за таксите и комисионните на „Амиго финанс” ЕООД.
GO
AMIGO LEASING all rights reserved.