Блог 5 перфектни коледни подаръци за автолюбителите

5 перфектни коледни подаръци за автолюбителите

Съвети
5 перфектни коледни подаръци за автолюбителите

Пазаруването за празниците е в разгара си, затова ще ти предложим няколко перфектни идеи за коледни подаръци, с които да зарадваш любителите на автомобилите. 
Знаем, че почитателите на коли са претенциозни относно нещата, свързани с автомобилите им и тяхната полза. Накрая се оказва, че задачата за избор на подарък за тях е сложен. 
AMIGO идва на помощ с някои идеи, които са и бюджетни. 

Видеоигра
Дигиталната реалност е все по-предпочитана заради неограничените си възможности. А за стотици това е не просто хоби, а начин на живот. 
Ако имаш приятел фен на колите и на игрите, то видеоигра симулираща състезания със суперколи е едно от най-добрите попадения. 
Важно е да знаеш на какво устройство играе твоят човек и след това премини към избор спрямо конкретната конзола. Ако не си запознат с игрите, които са безкрайно много като варианти, се допитай до ревюта на опитни играчи в интернет. 

Зарядно за кола
От аксесоар, зарядното за кола се превърна в задължителен атрибут за всеки автомобил. Все по-актуални са магнитните безжични зарядни, с които имаш и видимост към телефона си. 
Колкото и незначително да изглежда, универсалното зарядно е изключително попадение за празниците, като по този начин ще улесниш живота на поне един шофьор. Затова не се колебай, а го включи в списъка си с подаръци. 

Камера за задно виждане 
Един изключително полезен подарък за всеки автомобилен новобранец и любител на шофирането. 
Новите автомобили са снабдени фабрично с парктроник, но старите не са. Което прави този подарък много ценен и важен. 
Този вид камера най-често се свързва чрез WiFi със смартфона ти и предава жива картина с добра резолюция. Монтира се върху номерата и се зарежда на няколко месеца. 

Луксозен комплект инструменти
Всеки върл почитател на автомобила ще иска да поправя някакви елементи от него сам. За което ще са им необходими собствени инструменти. 
Вместо съвкупност от стари такива, може да го зарадваш с голяма кутия с инструменти, оборудвана с всичко необходимо за обслужването на една кола. 
Освен чудесен подарък, свързан с любимите занимания, това е и отлична дългосрочна инвестиция.

Хладилник за кола
Своеобразният бар в колата ще позволи да превозването на храна и напитки без притеснение, че могат да се развалят. Някои модели имат и функция за подгряване. Подходящи за дълъг път и за любителите на продължителните странствания.
В момента нито един автомобил не може да се похвали с вграден мини бар, освен лимузини като Maybach. Затова колкото и странно да изглежда, този уред би посрещнал нуждите на един любител на големите пътувания с автомобил. 

Надяваме се тази статия да ти е дала свежи идеи, които да зарадват твой близък. 

AMIGO ти пожелава топли и светли празници!

Сходни публикации
Най-икономичните автомобили през последната година
Съвети
Най-икономичните автомобили през последната година
2022 г. бе турбулентна година, която изправи автомобилния сектор пред много трудности и неизвестни, свързани с производствените процеси и доставките. Същевременно обаче успя да пробие път към още повече иновации и засилено налагане на изкуствения интелект в автомобилостроенето. Въпреки трусовете, автомобилната промишленост премина сериозна трансформация и успя да предложи автомобили от последно поколение, които освен това са и икономични. Благодарение на големите крачки към горивна ефективност. Ето кои са те:Mitsubishi MirageЕдин от най-достъпните автомобили е Mitsubishi Mirage. Както хечбекъ
Нов автомобил през 2023. Да, но кога?
Съвети
Нов автомобил през 2023. Да, но кога?
Ако си изчакал сътресенията на старата година да минат, за да помислиш за нов автомобил те поздравяваме за търпението. 2022 г. накара всички да чакаме автомобили. Буквално. За жалост чакането ще продължи и през тази, но може да се каже, че има лъч надежда за стабилизиране на сектора. Оглеждайки световния пазар за употребявани автомобили се открояват ясно две тенденции. 1. В Съединените щати започват бавно да се понижават цените на употребяваните автомобили. Въпреки това, крайните суми остават завишени. Хубавото на тази новина е, че щом в САЩ има раздвижване на пазара, това неминуемо ще се прен
Как колата ни да харчи по-икономично?
Съвети
Как колата ни да харчи по-икономично?
Дълголетието на един автомобил се крие в малките детайли и редовната грижа за него. Но в днешните времена, един от важните въпроси, които си задаваме е как да спестим гориво и да караме по-икономично. Ще те изненадаме и ще ти споделим, че не е нужно много. Напротив. С малки действия, ще спестиш разход на гориво и в същото време ще удължиш живота на автомобила си. Ето кои са те:  Плавно ускорениеНачина на потегляне и включване в движението е много важно. Рязкото натискане на газта подава също толкова рязко и много гориво. Затова, когато обстановката го позволява, потегляй плавно. Ще забележиш,
Amigo logo
При покупка на регистриран автомобил в размер на 20 000 лв., при самоучастие на лизингополучателя - 4000 лв., лизингодателят ще участва в сделката с 16 000 лв. При финансиране за срок от 36 месеца, фиксираният лихвен процент е 41,16 %, годишният процент на разходите/ГПР/ е 49,89%, месечната вноска възлиза на 780,63лева. Общата сума, която ще заплати е 28 102,68 лв. включваща лизинговите вноски. Лизингополучателят дължи данък ПС, застраховка „Гражданска отговорност”, нотариална такса и местен данък както и такси описани в Тарифата за таксите и комисионните на „Амиго финанс” ЕООД.
GO
AMIGO LEASING all rights reserved.