Блог 5 перфектни коледни подаръци за автолюбителите

5 перфектни коледни подаръци за автолюбителите

Съвети
5 перфектни коледни подаръци за автолюбителите

Пазаруването за празниците е в разгара си, затова ще ти предложим няколко перфектни идеи за коледни подаръци, с които да зарадваш любителите на автомобилите. 
Знаем, че почитателите на коли са претенциозни относно нещата, свързани с автомобилите им и тяхната полза. Накрая се оказва, че задачата за избор на подарък за тях е сложен. 
AMIGO идва на помощ с някои идеи, които са и бюджетни. 

Видеоигра
Дигиталната реалност е все по-предпочитана заради неограничените си възможности. А за стотици това е не просто хоби, а начин на живот. 
Ако имаш приятел фен на колите и на игрите, то видеоигра симулираща състезания със суперколи е едно от най-добрите попадения. 
Важно е да знаеш на какво устройство играе твоят човек и след това премини към избор спрямо конкретната конзола. Ако не си запознат с игрите, които са безкрайно много като варианти, се допитай до ревюта на опитни играчи в интернет. 

Зарядно за кола
От аксесоар, зарядното за кола се превърна в задължителен атрибут за всеки автомобил. Все по-актуални са магнитните безжични зарядни, с които имаш и видимост към телефона си. 
Колкото и незначително да изглежда, универсалното зарядно е изключително попадение за празниците, като по този начин ще улесниш живота на поне един шофьор. Затова не се колебай, а го включи в списъка си с подаръци. 

Камера за задно виждане 
Един изключително полезен подарък за всеки автомобилен новобранец и любител на шофирането. 
Новите автомобили са снабдени фабрично с парктроник, но старите не са. Което прави този подарък много ценен и важен. 
Този вид камера най-често се свързва чрез WiFi със смартфона ти и предава жива картина с добра резолюция. Монтира се върху номерата и се зарежда на няколко месеца. 

Луксозен комплект инструменти
Всеки върл почитател на автомобила ще иска да поправя някакви елементи от него сам. За което ще са им необходими собствени инструменти. 
Вместо съвкупност от стари такива, може да го зарадваш с голяма кутия с инструменти, оборудвана с всичко необходимо за обслужването на една кола. 
Освен чудесен подарък, свързан с любимите занимания, това е и отлична дългосрочна инвестиция.

Хладилник за кола
Своеобразният бар в колата ще позволи да превозването на храна и напитки без притеснение, че могат да се развалят. Някои модели имат и функция за подгряване. Подходящи за дълъг път и за любителите на продължителните странствания.
В момента нито един автомобил не може да се похвали с вграден мини бар, освен лимузини като Maybach. Затова колкото и странно да изглежда, този уред би посрещнал нуждите на един любител на големите пътувания с автомобил. 

Надяваме се тази статия да ти е дала свежи идеи, които да зарадват твой близък. 

AMIGO ти пожелава топли и светли празници!

Сходни публикации
5 тайни за по-приятно шофиране
Съвети
5 тайни за по-приятно шофиране
За някои шофирането е професия, за други е необходимост. А за вас може да е изкуство и удоволствие! Представяме ви нашите 5 малки автомобилни тайни, с които да „хакнете“ ежедневието зад волана. Важно е да отбележим ,че НЕ е нужно да сте автомобилен експерт за да се възползвате от тези съвети. Те са за всеки запален шофьор! 1. „ОСВЕЖЕТЕ“ ЧИСТАЧКИТЕ СЪС СПИРТ Чисти чистачки! Не е глезотия, това е от изключителна важност – иначе… сещате се за онези ивици и драскотини от прах по стъклото, нали?! Почистването на чистачките с малко етилов спирт върху микрофибърна кърпа е евтин, но ефективен начин
Как да спестиш пари за нова кола?
Съвети
Как да спестиш пари за нова кола?
Вълнението от притежанието на нова кола може да бъде огромно, но често се сблъскваме с реалността, че трябва да натрупаме достатъчно средства, за да си позволим тази покупка. Пътят към спестяване на пари за нов автомобил не трябва да бъде труден, ако следваш няколко ключови стъпки, които ще ти помогнат да превърнеш мечтата си в реалност. Определи реалистична сума Първата стъпка е да определиш колко точно може да струва автомобилът, който желаеш. Бъди реалист относно сумата, като съобразиш с твоите финансови възможности и нужди. Разгледай различни модели и марки, за да намериш най-добрата цен
По-лесна ли ще е покупката на автомобил през 2024 г.?
Съвети
По-лесна ли ще е покупката на автомобил през 2024 г.?
През последните години наблюдаваме значително увеличение на цените на употребяваните автомобили, което променя динамиката на пазара. За да се адаптираш спрямо пазара, трябва да си направил обстойна проверка и да знаеш с какви възможности разполагаш. В тази статия ще разгледаме как можеш да се адаптираш към нарастващите цени и какви са най-добрите практики при избора на употребяван автомобил в текущата икономическа среда. Πpoблeмът c внoca нa yпoтpeбявaни aвтoмoбили oт Зaпaднa Eвpoпa щe пpoдължи дa ce зaдълбoчaвa, според търговците. Една от основните пpичини зa тoвa ca пoлитиĸитe зa oпaзвaнe н
Amigo logo
При покупка на регистриран автомобил в размер на 20 000 лв., при самоучастие на лизингополучателя - 4000 лв., лизингодателят ще участва в сделката с 16 000 лв. При финансиране за срок от 36 месеца, фиксираният лихвен процент е 41,16 %, годишният процент на разходите/ГПР/ е 49,89%, месечната вноска възлиза на 780,63лева. Общата сума, която ще заплати е 28 102,68 лв. включваща лизинговите вноски. Лизингополучателят дължи данък ПС, застраховка „Гражданска отговорност”, нотариална такса и местен данък както и такси описани в Тарифата за таксите и комисионните на „Амиго финанс” ЕООД.
GO
AMIGO LEASING all rights reserved.