Блог Авто мечтите се превръщат в реалност с Amigo leasing

Авто мечтите се превръщат в реалност с Amigo leasing

Съвети
Авто мечтите се превръщат в реалност с Amigo leasing

Имаш ли авто мечта? Може би е спортен автомобил, луксозен седан или мощен SUV. Но често тези мечти изглеждат недостижими поради финансови ограничения или сложностите на автомобилния пазар. Но какво би казал, ако има начин да превърнеш тази мечта в реалност?

Amigo Leasing ти предлага лизинг на употребявани автомобили, като улеснява процеса с няколко ключови предимства:

- Без доказване на доходи: разбираме, че може би не можеш да предоставиш информация за доходите си или си отхвърлен от банките. За това ние ти предлагаме лизинг без нуждата от доказване на доходи, което прави процеса по-лесен за теб.

- Без скрити такси: Прозрачността е ключова във всеки финансов ангажимент. Ние ти гарантираме, че няма да се сблъскаш с непредвидени такси или разходи. Всичко е ясно обяснено от самото начало.

- Одобрение до един час: Времето ти е ценно и ние ценим това. Предлагаме ти бърз процес на одобрение, така че можеш да получиш отговор в рамките на един час.

С помощта на Amigo Leasing, твоята авто мечта може да стане реалност по-бързо и по-лесно, отколкото предполагаш. Нашият подход е съобразен с модерните нужди и предлагаме гъвкавост, която е необходима в динамичния свят на автомобилите.

Не позволявай на финансовите притеснения да те спират да се радваш на мечтания автомобил. Тук може да разгледаш нашите специални оферти за автомобили. Твоят нов автомобил може да е само на един клик разстояние!

Ако вече си харесал автомобил ТУК може да кандидатстваш за лизинг.

Сходни публикации
Застраховка към лизинга всичко, което трябва да знаеш
Съвети
Застраховка към лизинга всичко, което трябва да знаеш
Предстои ти да вземеш кола на лизинг? За първи път ти е? Ще имаш ли застраховка? Каква ще бъде тя? Ако си задаваш всички тези въпроси, ние ще ти отговорим на тях, за да си възможно най-добре запознат със застарховката, когато взимаш кола на лизинг. Застраховката "Гражданска отговорност" е важен компонент, който може да помогне за защитата както на твоят автомобил, така и на теб. Тя покрива всички щети или наранявания, които можеш да причиниш на друго лице или на неговото имущество, докато управляваш автомобила си. Със застраховката можеш да си сигурен, че ако бъдеш признат за виновен за прои
Какво е ЦКР? Трябва ли ти когато кандидатстваш за лизинг?
Съвети
Какво е ЦКР? Трябва ли ти когато кандидатстваш за лизинг?
В света на личните финанси, Централният кредитен регистър (ЦКР) играе ключова роля при вземането на решения за отпускане на кредити и лизинги. Ако някога си се интересувал как банките и финансовите институции оценяват твоята кредитоспособност, тогава ЦКР е един от основните инструменти, които използват. В тази статия ще разгледаме какво точно представлява ЦКР, как влияе на твоята кредитна история и защо е важен при кандидатстването за лизинг. Какво е ЦКР? Централният кредитен регистър (ЦКР) е система, която събира, съхранява и предоставя информация за кредитната активност на физическите и юр
Как да паркираш като професионалист
Съвети
Как да паркираш като професионалист
Паркирането е основно умение, което всеки шофьор трябва да овладее. Било то паралелно паркиране на тясна улица или избиране на подходящо място в претъпкан паркинг, правилното паркиране може да ти спести време, нерви и да предпази твоята кола от потенциални щети. В тази статия ще разгледаме някои от най-ефективните техники и съвети, които ще ти помогнат да паркираш като истински професионалист. Основни техники на паркиране: - Паркиране назад (успоредно паркиране): Този тип паркиране често се възприема като един от най-сложните за изпълнение. Ето как може да го усвоиш в няколко лесни стъпки:
Amigo logo
При покупка на регистриран автомобил в размер на 20 000 лв., при самоучастие на лизингополучателя - 4000 лв., лизингодателят ще участва в сделката с 16 000 лв. При финансиране за срок от 36 месеца, фиксираният лихвен процент е 41,16 %, годишният процент на разходите/ГПР/ е 49,89%, месечната вноска възлиза на 780,63лева. Общата сума, която ще заплати е 28 102,68 лв. включваща лизинговите вноски. Лизингополучателят дължи данък ПС, застраховка „Гражданска отговорност”, нотариална такса и местен данък както и такси описани в Тарифата за таксите и комисионните на „Амиго финанс” ЕООД.
GO
AMIGO LEASING all rights reserved.