Блог Кои са най-популярните марки автомобили в България?

Кои са най-популярните марки автомобили в България?

Новини
Кои са най-популярните марки автомобили в България?

В света на автомобилната индустрия има множество марки, които се използват от хората по целия свят. Всяка държава има своите предпочитания, когато става въпрос за избор на автомобил. България не е изключение от това правило. Нашата страна, със своята богата история и култура, има свои специфични предпочитания по отношение на автомобилите. Но кои са най-популярните марки автомобили в България? В тази статия ще разгледаме автомобилния пазар у нас и ще ви представим марките, които българите предпочитат най-много.

Volkswagen: Несъмнено, Volkswagen е една от най-предпочитаните марки в България. Според статистиките, общо 468 578 автомобила Volkswagen се движат по пътищата на страната. Това е повече от сбора на всички регистрирани японски автомобили в България.

Opel и Mercedes: Германските марки продължават да доминират на българския пазар. Opel и Mercedes заемат втората и третата позиция, като особено интересно е, че Mercedes е сред трите най-популярни марки не само в България, но и в редица други страни като Албания и някои арабски емирства.

Seat: Испанската марка, която е част от VW групата, също е сред любимците за нашата страна. Въпреки че новите модели Seat не са толкова популярни, употребяваните автомобили от тази марка се радват на голям интерес у нас.

Audi и BMW: Двете премиум марки са сред предпочитаните, като интересът към тях расте през годините.

Dacia: Въпреки че е бюджетна марка, Dacia се наслаждава на голяма популярност в България. Особено интересен факт е, че почти 39% от регистрираните автомобили Dacia са до 5-годишни.

Други популярни марки: Renault, Toyota и Skoda също са сред предпочитаните от българите. Тези марки предлагат разнообразие от модели, които отговарят на различни нужди и бюджети.

Пазарът на автомобили в България е разнообразен и предлага множество възможности за избор. С помощта на Amigo Leasing можете лесно и бързо да станете собственик на автомобил от вашата любима марка. Не изпускайте възможността да се насладите на комфорт и стил при пътуване!

Сходни публикации
Изисквания за пътуване до Република Турция
Новини
Изисквания за пътуване до Република Турция
Във връзка с излязла новина от Министерството на външните работи, ви уведомяваме, че има промяна в изискванията за пътуване до Република Турция, а именно:Българските граждани, посещаващи Република Турция, са длъжни да спазват следните изисквания:- При влизане на турска територия с лек автомобил, превозното средство се регистрира на водача и единствено той има право да го управлява и изнесе от територията на Р. Турция. Не се разрешава преотстъпване или управление от друго лице, било то с пълномощно, дори регистрираният на влизане водач да се намира в същото МПС. - При проверка от турските контр
Кога спират двигателите с вътрешно горене в Европейския съюз?
Новини
Кога спират двигателите с вътрешно горене в Европейския съюз?
Европейският съюз си постави амбициозни цели за намаляване на въглеродните емисии и борба с изменението на климата. Една от мерките, които се обмислят, е постепенното премахване на двигателите с вътрешно горене (ДВГ). Въпросът, който вълнува всички, е кога ще се случи това? От 2035г. новите коли, работещи с бензин или дизел, вече няма да могат да се продават в ЕС, реши окончателно Европейският парламент. Изключение се прави за колите, които ще използват синтетични или така наречените електронни е-горива. Този вид горива могат да бъдат произведени с помощта на възобновяема електроенергия от во
Какво е AMIGO Обратен лизинг?
Новини
Какво е AMIGO Обратен лизинг?
Имаш автомобил! Харесваш си го, караш си го, но обстоятелствата са такива, че ти трябват спешно пари. А знаеш ли, че любимият ти автомобил може да се превърне в твоята гаранция да получиш бързо и лесно нужните ти средства без да се лишаваш от него (дори без да трябва да отговаряш на условията за потребителски кредит). Накратко: Твоята кола ти носи пари! Ние от AMIGO Leasing финансираме от 3 до 20 хил. лева, за да ти осигурим спокойствие. Кандидатствай в 3 лесни стъпки: Кандидатстваш изцяло онлайн  – през нашия сайт https://amigoleasing.bg/leaseback  срещу Лична карта и малък талон. Получ
Amigo logo
При покупка на регистриран автомобил в размер на 20 000 лв., при самоучастие на лизингополучателя - 4000 лв., лизингодателят ще участва в сделката с 16 000 лв. При финансиране за срок от 36 месеца, фиксираният лихвен процент е 41,16 %, годишният процент на разходите/ГПР/ е 49,89%, месечната вноска възлиза на 780,63лева. Общата сума, която ще заплати е 28 102,68 лв. включваща лизинговите вноски. Лизингополучателят дължи данък ПС, застраховка „Гражданска отговорност”, нотариална такса и местен данък както и такси описани в Тарифата за таксите и комисионните на „Амиго финанс” ЕООД.
GO
AMIGO LEASING all rights reserved.