Блог ВСИЧКО ЛЮБОПИТНО ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НА ЕДНО МЯСТО

ВСИЧКО ЛЮБОПИТНО ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НА ЕДНО МЯСТО

Съвети
ВСИЧКО ЛЮБОПИТНО ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НА ЕДНО МЯСТО

Какво по-хубаво от това човек бързо и лесно да се информира?
В AMIGO веднага се сещаме за YouTube канала на Иван Нанков – BG Cars United. Харесва ни, че информацията е на достъпен език; харесва ни и ентусиазмът, с който Иван говори за коли. Без усилие черпиш информация от ревюта на автомобили до общи теми като какво е важно да знаеш преди да купиш кола втора ръка.

Кой е Иван?

Когато се запознахме с Иван силно ни впечатли едно: страстта му към автомобилите. Как е възможно човек да претърпи тежка злополука, да го грози опасност да загуби ръката си …. а той през цялото време да съжалява за факта, че няма да може да държи волана на колата си с две ръце?! Да, понякога е нужна щипка лудост, за да си наистина добър в това, което правиш!

Иван е от онези хора, които от малки си имат силно увлечение по нещо. Като дете, очаквал и събирал всяка следваща картинка от дъвка Турбо. Впечатляват го тези движещи машини, които се променят с всяка изминала година, които променят и нас. Машините, които промениха света!

Какво е общото между Иван и AMIGO LEASING?

Страстта към автомобилите и желанието да живеем по-добре днес! Надали ще открием човек, който да оспори факта, че по-хубавата кола ни носи повече радост и свобода.
Абонатите в канала на Иван споделят, че го намират за полезен и добър влогър. В ежедневието си виждаме, че всички ние имаме нужда от съвет, за да вземем по-добро решение. А какво по-добро от безплатен и точен съвет?!

Научи повече за Иван и BG Cars United

През годините научихме, че авторитетът е свързан с всеотдайност. Желание да споделиш това, което знаеш и да помогнеш. Да имаш смелостта да бъдеш себе си. Всичко това видяхме в Иван и в желанието му да говори за автомобили, ето защо AMIGO LEASING го подкрепя!

Вижте YouTube канала му тук: http://bit.ly/2w19jJm

Сходни публикации
Най-икономичните автомобили през последната година
Съвети
Най-икономичните автомобили през последната година
2022 г. бе турбулентна година, която изправи автомобилния сектор пред много трудности и неизвестни, свързани с производствените процеси и доставките. Същевременно обаче успя да пробие път към още повече иновации и засилено налагане на изкуствения интелект в автомобилостроенето. Въпреки трусовете, автомобилната промишленост премина сериозна трансформация и успя да предложи автомобили от последно поколение, които освен това са и икономични. Благодарение на големите крачки към горивна ефективност. Ето кои са те:Mitsubishi MirageЕдин от най-достъпните автомобили е Mitsubishi Mirage. Както хечбекъ
Нов автомобил през 2023. Да, но кога?
Съвети
Нов автомобил през 2023. Да, но кога?
Ако си изчакал сътресенията на старата година да минат, за да помислиш за нов автомобил те поздравяваме за търпението. 2022 г. накара всички да чакаме автомобили. Буквално. За жалост чакането ще продължи и през тази, но може да се каже, че има лъч надежда за стабилизиране на сектора. Оглеждайки световния пазар за употребявани автомобили се открояват ясно две тенденции. 1. В Съединените щати започват бавно да се понижават цените на употребяваните автомобили. Въпреки това, крайните суми остават завишени. Хубавото на тази новина е, че щом в САЩ има раздвижване на пазара, това неминуемо ще се прен
5 перфектни коледни подаръци за автолюбителите
Съвети
5 перфектни коледни подаръци за автолюбителите
Пазаруването за празниците е в разгара си, затова ще ти предложим няколко перфектни идеи за коледни подаръци, с които да зарадваш любителите на автомобилите. Знаем, че почитателите на коли са претенциозни относно нещата, свързани с автомобилите им и тяхната полза. Накрая се оказва, че задачата за избор на подарък за тях е сложен. AMIGO идва на помощ с някои идеи, които са и бюджетни.  ВидеоиграДигиталната реалност е все по-предпочитана заради неограничените си възможности. А за стотици това е не просто хоби, а начин на живот. Ако имаш приятел фен на колите и на игрите, то видеоигра симулираща
Amigo logo
При покупка на регистриран автомобил в размер на 20 000 лв., при самоучастие на лизингополучателя - 4000 лв., лизингодателят ще участва в сделката с 16 000 лв. При финансиране за срок от 36 месеца, фиксираният лихвен процент е 41,16 %, годишният процент на разходите/ГПР/ е 49,89%, месечната вноска възлиза на 780,63лева. Общата сума, която ще заплати е 28 102,68 лв. включваща лизинговите вноски. Лизингополучателят дължи данък ПС, застраховка „Гражданска отговорност”, нотариална такса и местен данък както и такси описани в Тарифата за таксите и комисионните на „Амиго финанс” ЕООД.
GO
AMIGO LEASING all rights reserved.