Блог ВСИЧКО ЛЮБОПИТНО ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НА ЕДНО МЯСТО

ВСИЧКО ЛЮБОПИТНО ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НА ЕДНО МЯСТО

Съвети
ВСИЧКО ЛЮБОПИТНО ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НА ЕДНО МЯСТО

Какво по-хубаво от това човек бързо и лесно да се информира?
В AMIGO веднага се сещаме за YouTube канала на Иван Нанков – BG Cars United. Харесва ни, че информацията е на достъпен език; харесва ни и ентусиазмът, с който Иван говори за коли. Без усилие черпиш информация от ревюта на автомобили до общи теми като какво е важно да знаеш преди да купиш кола втора ръка.

Кой е Иван?

Когато се запознахме с Иван силно ни впечатли едно: страстта му към автомобилите. Как е възможно човек да претърпи тежка злополука, да го грози опасност да загуби ръката си …. а той през цялото време да съжалява за факта, че няма да може да държи волана на колата си с две ръце?! Да, понякога е нужна щипка лудост, за да си наистина добър в това, което правиш!

Иван е от онези хора, които от малки си имат силно увлечение по нещо. Като дете, очаквал и събирал всяка следваща картинка от дъвка Турбо. Впечатляват го тези движещи машини, които се променят с всяка изминала година, които променят и нас. Машините, които промениха света!

Какво е общото между Иван и AMIGO LEASING?

Страстта към автомобилите и желанието да живеем по-добре днес! Надали ще открием човек, който да оспори факта, че по-хубавата кола ни носи повече радост и свобода.
Абонатите в канала на Иван споделят, че го намират за полезен и добър влогър. В ежедневието си виждаме, че всички ние имаме нужда от съвет, за да вземем по-добро решение. А какво по-добро от безплатен и точен съвет?!

Научи повече за Иван и BG Cars United

През годините научихме, че авторитетът е свързан с всеотдайност. Желание да споделиш това, което знаеш и да помогнеш. Да имаш смелостта да бъдеш себе си. Всичко това видяхме в Иван и в желанието му да говори за автомобили, ето защо AMIGO LEASING го подкрепя!

Вижте YouTube канала му тук: http://bit.ly/2w19jJm

Сходни публикации
Как колата ни да харчи по-икономично?
Съвети
Как колата ни да харчи по-икономично?
Дълголетието на един автомобил се крие в малките детайли и редовната грижа за него. Но в днешните времена, един от важните въпроси, които си задаваме е как да спестим гориво и да караме по-икономично. Ще те изненадаме и ще ти споделим, че не е нужно много. Напротив. С малки действия, ще спестиш разход на гориво и в същото време ще удължиш живота на автомобила си. Ето кои са те:  Плавно ускорениеНачина на потегляне и включване в движението е много важно. Рязкото натискане на газта подава също толкова рязко и много гориво. Затова, когато обстановката го позволява, потегляй плавно. Ще забележиш,
Как да подготвим автомобила за есента?
Съвети
Как да подготвим автомобила за есента?
Есента разстла мъгливата си пелена над нас, а с промяната на сезона идват и допълнителните грижи и подготовка на автомобила за сезона. За нас, като шофьори, следват месеци на още по-висока наблюдателност и внимание заради големия трафик, студеното и мрачно време. Разпитахме нашите специалисти и опитни шофьори за това как да се справим с промяната в условията навън и как да подготвим автомобила. Ето и какво ни казаха те:  Провери маркучи и ремъциПровери за течове и износване всички маркучи и ремъци на автомобила. Важно е маркучите около двигателя да нямат никакви пукнатини, защото при по-ниски
Бързи трикове за увереност при покупка на употребявана кола!
Съвети
Бързи трикове за увереност при покупка на употребявана кола!
Искаш да смениш колата! Започваш да търсиш сред стотиците обяви. Откриваш подходяща, добре изглеждаща. С добри характеристики, пробег и общо състояние. Като нова! Отивайки на място, много често някои неща не ти вдъхват доверие и ставаш съмнителен. AMIGO ти предлага няколко бързи трикове, с които да провериш автомобила. И да добиеш увереност! 1. Изберете автомобилИзбери подходящия автомобил, който отговаря на твоите изисквания, характеристики и ценови диапазон. Поискай от продавача идентификационния номер на превозното средство (VIN), комбинация, която съдържа най-важната информация за колата.
Amigo logo
При покупка на регистриран автомобил в размер на 20 000 лв., при самоучастие на лизингополучателя - 4000 лв., лизингодателят ще участва в сделката с 16 000 лв. При финансиране за срок от 36 месеца, фиксираният лихвен процент е 41,16 %, годишният процент на разходите/ГПР/ е 49,89%, месечната вноска възлиза на 780,63лева. Общата сума, която ще заплати е 28 102,68 лв. включваща лизинговите вноски. Лизингополучателят дължи данък ПС, застраховка „Гражданска отговорност”, нотариална такса и местен данък както и такси описани в Тарифата за таксите и комисионните на „Амиго финанс” ЕООД.
GO
AMIGO LEASING all rights reserved.