Блог Какво е AMIGO Обратен лизинг?

Какво е AMIGO Обратен лизинг?

Новини
Какво е AMIGO Обратен лизинг?

Имаш автомобил! Харесваш си го, караш си го, но обстоятелствата са такива, че ти трябват спешно пари. А знаеш ли, че любимият ти автомобил може да се превърне в твоята гаранция да получиш бързо и лесно нужните ти средства без да се лишаваш от него (дори без да трябва да отговаряш на условията за потребителски кредит).

Накратко: Твоята кола ти носи пари!

Ние от AMIGO Leasing финансираме от 3 до 20 хил. лева, за да ти осигурим спокойствие.

  1. Кандидатствай в 3 лесни стъпки: Кандидатстваш изцяло онлайн  – през нашия сайт https://amigoleasing.bg/leaseback  срещу Лична карта и малък талон.
  2. Получаваш безплатна и бърза оценка за твоя автомобил – отиваш до наш офис, където ще получиш експертна оценка за автомобила и максималната сума за него. 
  3. Подписваш договор и получаваш сумата до 24 часа – за да получиш договорената сума, прехвърляме собствеността на автомобила на AMIGO Leasing. Така гарантираш с личния си автомобил като продължаваш да си го ползваш. Когато изплатиш всички вноски, колата отново се прехвърля на теб и става отново твоя собственост.

Защо да избереш Amigo Обратен лизинг:

  • Лесно финансиране – взимаш до 20 000лв. без поръчител и доказване на доход, само срещу твоята кола.
  • Бързо одобрение – заявяваш исканата сума онлайн и получаваш одобрение до няколко часа.
  • Гъвкави опции за срок – избираш срок и месечна вноска, които да пасват на джоба ти.
  • Лесен процес – не висиш по опашки в КАТ. Ние ще направим оценка на твоя автомобил и ще предложим максималната сума за него.

Ако все пак имаш още въпроси:

Ще се радваме да отговорим на всички твой въпроси. Очакваме те!

Сходни публикации
Mogo става АMIGO
Новини
Mogo става АMIGO
Мого става Амиго!Отскоро голямото семейство на Евролийз Груп, от което е част и Амиго Лизинг, има нов член. Към нас се присъедини Мого България.Двете компании, които специализират в лизинга на употребявани автомобили без ограничение във възрастта и модела, както и обратен лизинг, съвсем скоро ще се слеят в едно. И ще оперират в едно цяло като Aмиго Лизинг. Да тръгнем заедно!Ние знаем, че изборът на употребяван автомобил може да е труден и рискован. Затова с готовност заставаме до тези, които имат нужда от подкрепа.Предлагаме финансиране за покупката на мечтания от теб автомобил. Както мо
Amigo logo
При покупка на регистриран автомобил в размер на 20 000 лв., при самоучастие на лизингополучателя - 4000 лв., лизингодателят ще участва в сделката с 16 000 лв. При финансиране за срок от 36 месеца, фиксираният лихвен процент е 41,16 %, годишният процент на разходите/ГПР/ е 49,89%, месечната вноска възлиза на 780,63лева. Общата сума, която ще заплати е 28 102,68 лв. включваща лизинговите вноски. Лизингополучателят дължи данък ПС, застраховка „Гражданска отговорност”, нотариална такса и местен данък както и такси описани в Тарифата за таксите и комисионните на „Амиго финанс” ЕООД.
GO
AMIGO LEASING all rights reserved.