Блог Какво е AMIGO Обратен лизинг?

Какво е AMIGO Обратен лизинг?

Новини
Какво е AMIGO Обратен лизинг?

Имаш автомобил! Харесваш си го, караш си го, но обстоятелствата са такива, че ти трябват спешно пари. А знаеш ли, че любимият ти автомобил може да се превърне в твоята гаранция да получиш бързо и лесно нужните ти средства без да се лишаваш от него (дори без да трябва да отговаряш на условията за потребителски кредит).

Накратко: Твоята кола ти носи пари!

Ние от AMIGO Leasing финансираме от 3 до 20 хил. лева, за да ти осигурим спокойствие.

  1. Кандидатствай в 3 лесни стъпки: Кандидатстваш изцяло онлайн  – през нашия сайт https://amigoleasing.bg/leaseback  срещу Лична карта и малък талон.
  2. Получаваш безплатна и бърза оценка за твоя автомобил – отиваш до наш офис, където ще получиш експертна оценка за автомобила и максималната сума за него. 
  3. Подписваш договор и получаваш сумата до 24 часа – за да получиш договорената сума, прехвърляме собствеността на автомобила на AMIGO Leasing. Така гарантираш с личния си автомобил като продължаваш да си го ползваш. Когато изплатиш всички вноски, колата отново се прехвърля на теб и става отново твоя собственост.

Защо да избереш Amigo Обратен лизинг:

  • Лесно финансиране – взимаш до 20 000лв. без поръчител и доказване на доход, само срещу твоята кола.
  • Бързо одобрение – заявяваш исканата сума онлайн и получаваш одобрение до няколко часа.
  • Гъвкави опции за срок – избираш срок и месечна вноска, които да пасват на джоба ти.
  • Лесен процес – не висиш по опашки в КАТ. Ние ще направим оценка на твоя автомобил и ще предложим максималната сума за него.

Ако все пак имаш още въпроси:

Ще се радваме да отговорим на всички твой въпроси. Очакваме те!

Сходни публикации
Кои са най-популярните марки автомобили в България?
Новини
Кои са най-популярните марки автомобили в България?
В света на автомобилната индустрия има множество марки, които се използват от хората по целия свят. Всяка държава има своите предпочитания, когато става въпрос за избор на автомобил. България не е изключение от това правило. Нашата страна, със своята богата история и култура, има свои специфични предпочитания по отношение на автомобилите. Но кои са най-популярните марки автомобили в България? В тази статия ще разгледаме автомобилния пазар у нас и ще ви представим марките, които българите предпочитат най-много. Volkswagen: Несъмнено, Volkswagen е една от най-предпочитаните марки в България. Сп
Изисквания за пътуване до Република Турция
Новини
Изисквания за пътуване до Република Турция
Във връзка с излязла новина от Министерството на външните работи, ви уведомяваме, че има промяна в изискванията за пътуване до Република Турция, а именно:Българските граждани, посещаващи Република Турция, са длъжни да спазват следните изисквания:- При влизане на турска територия с лек автомобил, превозното средство се регистрира на водача и единствено той има право да го управлява и изнесе от територията на Р. Турция. Не се разрешава преотстъпване или управление от друго лице, било то с пълномощно, дори регистрираният на влизане водач да се намира в същото МПС. - При проверка от турските контр
Кога спират двигателите с вътрешно горене в Европейския съюз?
Новини
Кога спират двигателите с вътрешно горене в Европейския съюз?
Европейският съюз си постави амбициозни цели за намаляване на въглеродните емисии и борба с изменението на климата. Една от мерките, които се обмислят, е постепенното премахване на двигателите с вътрешно горене (ДВГ). Въпросът, който вълнува всички, е кога ще се случи това? От 2035г. новите коли, работещи с бензин или дизел, вече няма да могат да се продават в ЕС, реши окончателно Европейският парламент. Изключение се прави за колите, които ще използват синтетични или така наречените електронни е-горива. Този вид горива могат да бъдат произведени с помощта на възобновяема електроенергия от во
Amigo logo
При покупка на регистриран автомобил в размер на 20 000 лв., при самоучастие на лизингополучателя - 4000 лв., лизингодателят ще участва в сделката с 16 000 лв. При финансиране за срок от 36 месеца, фиксираният лихвен процент е 41,16 %, годишният процент на разходите/ГПР/ е 49,89%, месечната вноска възлиза на 780,63лева. Общата сума, която ще заплати е 28 102,68 лв. включваща лизинговите вноски. Лизингополучателят дължи данък ПС, застраховка „Гражданска отговорност”, нотариална такса и местен данък както и такси описани в Тарифата за таксите и комисионните на „Амиго финанс” ЕООД.
GO
AMIGO LEASING all rights reserved.