Блог Mogo става АMIGO

Mogo става АMIGO

Новини
Mogo става АMIGO

Мого става Амиго!
Отскоро голямото семейство на Евролийз Груп, от което е част и Амиго Лизинг, има нов член. Към нас се присъедини Мого България.
Двете компании, които специализират в лизинга на употребявани автомобили без ограничение във възрастта и модела, както и обратен лизинг, съвсем скоро ще се слеят в едно. И ще оперират в едно цяло като Aмиго Лизинг.

Да тръгнем заедно!
Ние знаем, че изборът на употребяван автомобил може да е труден и рискован. Затова с готовност заставаме до тези, които имат нужда от подкрепа.
Предлагаме финансиране за покупката на мечтания от теб автомобил. Както можем и да ти подадем ръка в случаи, че имаш нужда от пари, но не искаш да се разделяш с автомобила си.
Нашето преимущество са ясните условия и възможността да бъдем отговорен, гъвкав и прозрачен партньор. Финансовата ви стабилност е и наш приоритет, затова искаме да бъдем ваш верен спътник във взимането на най-правилното и информирано решение.
Автомобилът е свобода и отговорност, той трябва да носи удовлетворение и сигурност, а верният път до него сме ние.

Евролийз Груп е компания устремена към новото утре, носеща експертизата от натрупания дългогодишен опит. Като част от Еврохолд, компанията обединява инвестициите в лизинговия сектор на териториите на България и Македония.
Евролийз Груп стартира дейността си през 2009 г. и към днешна дата в холдинговото дружество успешно работят 6 компании.

Мого България приключи прехода си към Амиго Лизинг през април.
За повече информация и оферти следете тук.

Сходни публикации
Кои са най-популярните марки автомобили в България?
Новини
Кои са най-популярните марки автомобили в България?
В света на автомобилната индустрия има множество марки, които се използват от хората по целия свят. Всяка държава има своите предпочитания, когато става въпрос за избор на автомобил. България не е изключение от това правило. Нашата страна, със своята богата история и култура, има свои специфични предпочитания по отношение на автомобилите. Но кои са най-популярните марки автомобили в България? В тази статия ще разгледаме автомобилния пазар у нас и ще ви представим марките, които българите предпочитат най-много. Volkswagen: Несъмнено, Volkswagen е една от най-предпочитаните марки в България. Сп
Изисквания за пътуване до Република Турция
Новини
Изисквания за пътуване до Република Турция
Във връзка с излязла новина от Министерството на външните работи, ви уведомяваме, че има промяна в изискванията за пътуване до Република Турция, а именно:Българските граждани, посещаващи Република Турция, са длъжни да спазват следните изисквания:- При влизане на турска територия с лек автомобил, превозното средство се регистрира на водача и единствено той има право да го управлява и изнесе от територията на Р. Турция. Не се разрешава преотстъпване или управление от друго лице, било то с пълномощно, дори регистрираният на влизане водач да се намира в същото МПС. - При проверка от турските контр
Кога спират двигателите с вътрешно горене в Европейския съюз?
Новини
Кога спират двигателите с вътрешно горене в Европейския съюз?
Европейският съюз си постави амбициозни цели за намаляване на въглеродните емисии и борба с изменението на климата. Една от мерките, които се обмислят, е постепенното премахване на двигателите с вътрешно горене (ДВГ). Въпросът, който вълнува всички, е кога ще се случи това? От 2035г. новите коли, работещи с бензин или дизел, вече няма да могат да се продават в ЕС, реши окончателно Европейският парламент. Изключение се прави за колите, които ще използват синтетични или така наречените електронни е-горива. Този вид горива могат да бъдат произведени с помощта на възобновяема електроенергия от во
Amigo logo
При покупка на регистриран автомобил в размер на 20 000 лв., при самоучастие на лизингополучателя - 4000 лв., лизингодателят ще участва в сделката с 16 000 лв. При финансиране за срок от 36 месеца, фиксираният лихвен процент е 41,16 %, годишният процент на разходите/ГПР/ е 49,89%, месечната вноска възлиза на 780,63лева. Общата сума, която ще заплати е 28 102,68 лв. включваща лизинговите вноски. Лизингополучателят дължи данък ПС, застраховка „Гражданска отговорност”, нотариална такса и местен данък както и такси описани в Тарифата за таксите и комисионните на „Амиго финанс” ЕООД.
GO
AMIGO LEASING all rights reserved.