Блог Mogo става АMIGO

Mogo става АMIGO

Новини
Mogo става АMIGO

Мого става Амиго!
Отскоро голямото семейство на Евролийз Груп, от което е част и Амиго Лизинг, има нов член. Към нас се присъедини Мого България.
Двете компании, които специализират в лизинга на употребявани автомобили без ограничение във възрастта и модела, както и обратен лизинг, съвсем скоро ще се слеят в едно. И ще оперират в едно цяло като Aмиго Лизинг.

Да тръгнем заедно!
Ние знаем, че изборът на употребяван автомобил може да е труден и рискован. Затова с готовност заставаме до тези, които имат нужда от подкрепа.
Предлагаме финансиране за покупката на мечтания от теб автомобил. Както можем и да ти подадем ръка в случаи, че имаш нужда от пари, но не искаш да се разделяш с автомобила си.
Нашето преимущество са ясните условия и възможността да бъдем отговорен, гъвкав и прозрачен партньор. Финансовата ви стабилност е и наш приоритет, затова искаме да бъдем ваш верен спътник във взимането на най-правилното и информирано решение.
Автомобилът е свобода и отговорност, той трябва да носи удовлетворение и сигурност, а верният път до него сме ние.

Евролийз Груп е компания устремена към новото утре, носеща експертизата от натрупания дългогодишен опит. Като част от Еврохолд, компанията обединява инвестициите в лизинговия сектор на териториите на България и Македония.
Евролийз Груп стартира дейността си през 2009 г. и към днешна дата в холдинговото дружество успешно работят 6 компании.

Мого България приключи прехода си към Амиго Лизинг през април.
За повече информация и оферти следете тук.

Сходни публикации
Какво е AMIGO Обратен лизинг?
Новини
Какво е AMIGO Обратен лизинг?
Имаш автомобил! Харесваш си го, караш си го, но обстоятелствата са такива, че ти трябват спешно пари. А знаеш ли, че любимият ти автомобил може да се превърне в твоята гаранция да получиш бързо и лесно нужните ти средства без да се лишаваш от него (дори без да трябва да отговаряш на условията за потребителски кредит). Накратко: Твоята кола ти носи пари! Ние от AMIGO Leasing финансираме от 3 до 20 хил. лева, за да ти осигурим спокойствие. Кандидатствай в 3 лесни стъпки: Кандидатстваш изцяло онлайн  – през нашия сайт https://amigoleasing.bg/leaseback  срещу Лична карта и малък талон. Получ
Amigo logo
При покупка на регистриран автомобил в размер на 20 000 лв., при самоучастие на лизингополучателя - 4000 лв., лизингодателят ще участва в сделката с 16 000 лв. При финансиране за срок от 36 месеца, фиксираният лихвен процент е 41,16 %, годишният процент на разходите/ГПР/ е 49,89%, месечната вноска възлиза на 780,63лева. Общата сума, която ще заплати е 28 102,68 лв. включваща лизинговите вноски. Лизингополучателят дължи данък ПС, застраховка „Гражданска отговорност”, нотариална такса и местен данък както и такси описани в Тарифата за таксите и комисионните на „Амиго финанс” ЕООД.
GO
AMIGO LEASING all rights reserved.