Блог Подобрете комфорта и безопасността на вашата кола с тези 5 неща

Подобрете комфорта и безопасността на вашата кола с тези 5 неща

Съвети
Подобрете комфорта и безопасността на вашата кола с тези 5 неща

Колата е място, където прекарваме доста време – пътувайки до работа, на излет или просто като се разхождаме. Затова е важно тя да е удобна и безопасна. Ето пет аксесоара, които могат да направят пътуването ти по-приятно и безопасно.

- Зарядно за кола

Колко пъти си оставал без батерия в най-неподходящия момент? Със зарядното за кола вече няма да имаш този проблем. То осигурява постоянен източник на електроенергия и позволява на устройствата ти да работят без прекъсване. При избор на зарядно, внимавай да е съвместимо с твоите устройства.

- Универсална стойка за телефон

Навигацията е неразделна част от пътуването, но държането на телефона в ръка не е безопасно. Универсалната стойка за телефон позволява лесен достъп до устройството, без да отклонява вниманието ти от пътя. При закрепване, увери се, че телефонът е на удобно и лесно за виждане място.

- Видеорегистратор

Той не само записва пътните приключения, но и може да бъде ценен свидетел в случай на инцидент. Видеорегистраторът документира всичко, което се случва около колата, което може да бъде полезно при спорове или застрахователни случаи. При избор, обръщай внимание на качеството на изображението и допълнителните функции.

- Авариен чук

Надяваме се да не ти се налага никога да го използваш, но в случай на авария, той може да бъде животоспасяващ. Аварийният чук е предназначен за счупване на стъклата на колата, ако трябва бързо да излезеш от нея. Най-добре е да го съхраняваш на място, което е лесно достъпно.

- Огледала за слепи точки

Слепите точки са опасни и могат да доведат до инциденти. Допълнителните огледала за слепи точки разширяват видимостта ти и намаляват риска от сблъсък. Те са лесни за монтаж и регулиране, така че да имаш най-добра видимост.

Всеки от тези аксесоари може да направи пътуването ти по-удобно и безопасно. Не подценявай важността на комфорта и безопасността на пътя. Инвестирай в тях и се наслаждавай на всеки изминат километър!

Ако пък ти е писнало от старата кола и искаш да я смениш с нова, която има вградени екстри, може да кандидатстваш за лизинг лесно и удобно тук.

Сходни публикации
По-лесна ли ще е покупката на автомобил през 2024 г.?
Съвети
По-лесна ли ще е покупката на автомобил през 2024 г.?
През последните години наблюдаваме значително увеличение на цените на употребяваните автомобили, което променя динамиката на пазара. За да се адаптираш спрямо пазара, трябва да си направил обстойна проверка и да знаеш с какви възможности разполагаш. В тази статия ще разгледаме как можеш да се адаптираш към нарастващите цени и какви са най-добрите практики при избора на употребяван автомобил в текущата икономическа среда. Πpoблeмът c внoca нa yпoтpeбявaни aвтoмoбили oт Зaпaднa Eвpoпa щe пpoдължи дa ce зaдълбoчaвa, според търговците. Една от основните пpичини зa тoвa ca пoлитиĸитe зa oпaзвaнe н
Авто мечтите се превръщат в реалност с Amigo leasing
Съвети
Авто мечтите се превръщат в реалност с Amigo leasing
Имаш ли авто мечта? Може би е спортен автомобил, луксозен седан или мощен SUV. Но често тези мечти изглеждат недостижими поради финансови ограничения или сложностите на автомобилния пазар. Но какво би казал, ако има начин да превърнеш тази мечта в реалност? Amigo Leasing ти предлага лизинг на употребявани автомобили, като улеснява процеса с няколко ключови предимства: - Без доказване на доходи: разбираме, че може би не можеш да предоставиш информация за доходите си или си отхвърлен от банките. За това ние ти предлагаме лизинг без нуждата от доказване на доходи, което прави процеса по-лесен з
Как да се предпазим от измамите с коли?
Съвети
Как да се предпазим от измамите с коли?
Когато решаваме да закупим автомобил, особено ако той е употребяван, попадаме на пазар, който е пълен с възможности, но и с рискове. За съжаление, не всеки продавач на автомобили има честни намерения. Някои се опитват да използват липсата на информация или опит на купувачите, за да им продадат автомобил с проблеми. Затова е изключително важно да бъдем добре информирани и внимателни, когато търсим да закупим употребявана кола. Нека да разгледаме някои от основните измами, които можем да срещнем, и как да се предпазим от тях. - Манипулации с пробега: Това е една от най-честите измами в България
Amigo logo
При покупка на регистриран автомобил в размер на 20 000 лв., при самоучастие на лизингополучателя - 4000 лв., лизингодателят ще участва в сделката с 16 000 лв. При финансиране за срок от 36 месеца, фиксираният лихвен процент е 41,16 %, годишният процент на разходите/ГПР/ е 49,89%, месечната вноска възлиза на 780,63лева. Общата сума, която ще заплати е 28 102,68 лв. включваща лизинговите вноски. Лизингополучателят дължи данък ПС, застраховка „Гражданска отговорност”, нотариална такса и местен данък както и такси описани в Тарифата за таксите и комисионните на „Амиго финанс” ЕООД.
GO
AMIGO LEASING all rights reserved.